Nu online! ALSO Cloud Marketplace (CSP) en Autotask

Nu online! ALSO Cloud Marketplace (CSP) en Autotask

ApplicatieLink is een online platform dat integratie diensten aanbiedt tussen voornamelijk Autotask en diverse andere systemen. ALSO Nederland, distributeur van supply, services en solutions, stelt aan hand van haar ALSO Cloud Marketplace IT-resellers en MSP’ ers in staat om managed services aan te bieden aan eindklanten.

Diverse MSP’ers die gebruik maken van Autotask als centrale hub voor de bedrijfsvoering en bij diverse leveranciers verschillende cloud services inkopen, zijn veel tijd kwijt aan het verwerken van de administratie in Autotask (facturen en contracten). 

Met behulp van de nieuwste oplossing van ApplicatieLink, een integratie tussen de ALSO Cloud Marketplace (CSP) en Autotask, is dit probleem verleden tijd!

De maandelijkse factuur vanuit de ALSO Cloud Marketplace bevat alle terugkerende diensten, met andere woorden alle afgenomen diensten in de voorgaande periode. De integratie tussen ALSO en Autotask stelt de gebruiker in staat om deze factuur met één druk op de knop automatisch in te lezen, te controleren en door te zetten naar Autotask.

Hoe werkt dit precies?

Je selecteert de gewenste maand uit een pulldown menu en klikt op de knop ‘load invoice’. Het ApplicatieLink platform haalt vervolgens de gewenste factuur automatisch voor je op bij ALSO.

De eerste keer dat je onze integratie gebruikt dien je de klanten, de contracten en de diensten te koppelen. Dit doe je eenmalig en wij onthouden dit voor je, zodat je de volgende keer direct verder kunt.

Wanneer een contract of dienst nog niet in Autotask aanwezig is, kun je deze vanuit het ApplicatieLink platform direct met de juiste gegevens aanmaken.

Het ApplicatieLink platform zal de ALSO factuur valideren tegen het Autotask contract en op basis van de terugkoppeling de volgende opties bieden:

  1. Wanneer de kostprijs van de dienst niet overeenkomst, kun je deze wijzigen.
  2. Wanneer de aantallen van de dienst niet overeenkomst, kun je deze wijzigen.

Over ALSO Cloud Marketplace

Met de ALSO Cloud Marketplace krijgen partners toegang tot honderden diensten van meer dan 40 leveranciers, waaronder: Microsoft CSP, SPLA en Azure. Hiernaast biedt het portaal de mogelijkheid voor partners om hun eigen diensten toe te voegen. De afgenomen diensten kunnen per dag op- en afgeschaald worden. De marketplace houdt per klant bij welke diensten afgenomen zijn voor een bepaalde periode. Hierdoor blijven de kosten overzichtelijk. Tot slot biedt het portaal eindgebruikers de mogelijkheid om in te loggen in een Whitelabel-omgeving gebaseerd op HTML 5, zodat zij zelf diensten kunnen aanzetten, uitzetten en hun verbruik van bijvoorbeeld Azure kunnen inzien.

Waarom ALSO Cloud Marketplace

ALSO Cloud services

Krijg toegang tot een breed aanbod aan hoogwaardige diensten van geselecteerde en betrouwbare Service Providers.

Value added services

Maak gebruik van ALSO value added services zoals SPLA Management, financiële- en marketingdiensten voor de snelste go-to-market en gemakkelijkste toegang tot de cloud.

One stop shop

Bundel, verkoop en beheer een unieke mix van services in verschillende categorieën afgestemd op de huidige marktvraag.

Deel dit bericht